Для зв'язку: [email protected]

Розведення військ у Золотому відкладено — Офіс Президента

Розведення військ у Золотому відкладено — Офіс Президента
89817 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аби це відбулося, потрібні певні умови — стале припинення вогню протягом кількох днів. Поки це неможливо, питання розведення військ відклали. Про це в спецефірі Громадського заявив заступник Офісу Президента Юрій Костюк, повідомляє “Українська правда”.

Що стосується розведення – абсолютно зрозумілі острахи. Більше того, я хочу сказати, що наразі це питання є відкладене, — сказав Костюк. — Щоби воно відбулося, потрібні певні умови, повинне бути стале припинення вогню певну кількість днів, якого не відбулось".

Костюк наголосив, що у Станиці Луганській, де сили вже розвели, є українська поліція та інші правоохоронці, тому не можна говорити, що після відведення нікому буде забезпечувати безпеку місцевих жителів.

Нагадаємо, 1 жовтня на переговорах у Мінську домовились розвести сили біля Петрівського та Золотого. Після цього мають узгодити дату зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили в Кремлі. Розведення військ мали розпочати 7 жовтня, однак, кількома днями раніше бойовики обстрілювали ділянку розведення військ біля зазначених населених пунктів. За словами міністра закордонних справ Вадима Пристайка, для початку розведення військ тиша повинна протриматися щонайменше тиждень. 

 

Послуги

Мої відео