Для зв'язку: [email protected]

Поступилися, але не програли. Волейбольний СК “Прометей” провів свій перший матч у Європі

Поступилися, але не програли. Волейбольний СК “Прометей” провів свій перший матч у Європі
90130 ПЕРЕГЛЯДІВ

26:24, 25:22 та 25:13. У підсумку - 3:0. У матчі “DRESDNER SC” - СК “Прометей” лідер нинішнього сезону жіночої волейбольної Суперліги України на виїзді зазнав сухої поразки у дебютному матчі на міжнародній єврокубковій арені. Кам’янчанки поступилися представницям Бундесліги у першому поєдинку 1/16 фіналу “CEV Volleyball Challenge Cup 2020”.

Жереб поставив перед СК «Прометей» складне завдання, обравши в опоненти потужного бійця з багатим досвідом. «DRESDNER SC» ще кілька сезонів тому виступав у “Лізі чемпіонів”.

Підопічні Андрія Романовича розпочали матч впевнено, заробивши перше очко на своїй подачі. Хоча німкені швидко відновили рівновагу, надалі на майданчику точилася цілком рівна боротьба. За рахунку 19:22 на свою користь СК “Прометей” отримав шанс дотиснути “DRESDNER SC”, записавши перший сет у свій актив. Втім, вчасний тайм-аут Александера Вайбеля, наставника німецького клубу, виявився чудодійним для його волейболісток та дозволив «DRESDNER SC» набрати 5 очок поспіль із подвійним сетболом. Кам’янчанки не здавалися, проте все ж поступилися у першій партії.

Завдяки ефективним комбінаціям, другий сет вдаліше розпочали спортсменки із Дрездена. Вони швидко набрали перші бали та зробили рахунок 3:1. Далі через власну помилку, а згодом і успішний удар Франкевич, рахунок став рівним. “DRESDNER SC” включився у гру та потроху розпочав відриватися від СК “Прометей”. Втім німецька команда не мала вигляд непереможної. Волейболісткам «Прометея» достатньо було додати темпу, і “DRESDNER SC” починав втрачати концентрацію. У ці моменти успішно працювали “постріли” Дудник, Карпець та Франкевич, що дозволило СК “Прометей” спочатку наздогнати суперника, а потім і вирватися вперед. Однак, як і в першому сеті, “DRESDNER SC” після порад із тренером вдавалося мати кращий вигляд. Друга партія завершилася перевагою господарок у 3 очки. Одну з основних ролей у цьому зіграла американська легіонерка дрезденського колективу - Кадді Рольфзен.

У третій, як виявилося, останній партії команда Андрія Романовича виглядала не переконливо. СК “Прометей” поступався по “всіх фронтах” - і змінити ситуацію так і не вдалося до самого завершення поєдинку.

18 грудня у Кам’янському відбудеться матч-відповідь. Для виходу у наступну стадію “CEV Volleyball Challenge Cup 2020” Спортивному клубу “Прометей” необхідно відзеркалювати результат, здобутий у Німеччині, або вигравати із загальним рахунком 3:1, аби мати можливість вирвати остаточну перемогу в “Золотому Сеті”.

 

Послуги

Мої відео