Для зв'язку: [email protected]

Троє військовослужбовців отримали бойові ураження на Донбасі

Троє військовослужбовців отримали бойові ураження на Донбасі
89460 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 березня троє українських військовослужбовців отримали бойові ураження внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил на своїй офіційній сторінці в соцмережі.

За останню добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись режиму тиші.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» було зафіксовано 6 обстрілів, а саме: двічі поруч із Пісками, поблизу Павлополя; неподалік Мар'їнки — 6 пострілів. В районі населеного пункту Красногорівка та поруч із Водяним. Дев’ять обстрілів було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі поруч з Кримським, в районі населеного пункту Зайцеве; поблизу Щастя та неподалік Новотошківського. Також поруч із Південним – 2 постріли, поблизу населеного пункту Хутір Вільний, неподалік Новолуганського. Окрім цього, противник двічі здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське», — йдеться у повідомленні Операції об'єднаних сил.

Також уже сьогодні зранку противник двічі обстріляв наші позиції — біля Красногорівки та Новолуганського. Втрат немає.

Послуги

Мої відео