Для зв'язку: [email protected]

На Великдень в Україні очікується прохолодна та суха погода

На Великдень в Україні очікується прохолодна та суха погода
62133 ПЕРЕГЛЯДІВ

У деяких регіонах, зокрема й на Дніпропетровщині, на поверхні ґрунту заморозки до -3 градусів. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила синоптик Наталка Діденко.

18 квітня та на Великдень у більшості областей України очікується суха та досить прохолодна погода. Винятки: у ніч на суботу на Півдні місцями — дощ, а в неділю невеликий дощ пройде у північних областях. На Дніпропетровщині опади можливі тільки в понеділок, 20 квітня.

Напрямок вітру західний, північно-західний, 5-12 м/с, 18 квітня у східних областях пориви до 15 м/с. Температура повітря в Україні вночі +1…+6 градусів, на Півночі подекуди заморозки 0-3 градуси, вдень +11…+16 градусів, у північних областях +9…+13 градусів.

За повідомленням синоптиків Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, на Дніпропетровщині 18 квітня очікується мінлива хмарність, північно-західний вітер, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8 градусів тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3 градуси, вдень 12-15 градусів тепла.

19 квітня — майже така сама картина, тільки вночі ще холодніше — 0-5 градусів тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0 -3 градуси, вдень 10-15 градусів тепла.

Послуги

Мої відео