Для зв'язку: [email protected]

Після 11 травня уряд планує запустити адаптивний карантин

Після 11 травня уряд планує запустити адаптивний карантин
203967 ПЕРЕГЛЯДІВ

На засіданні Кабміну Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд займається розробкою плану послаблення карантину. Після 11 травня його озвучать і приймуть. Крім того, можливе введення адаптивного карантину, коли жорсткі обмеження будуть вводитися тільки в тих регіонах, де є спалах COVID-19.

За словами Прем’єр-міністра, наразі Україна має порівняно невелику кількість тих, хто захворів на коронавірусну інфекцію, завдяки тому, що вчасно були введені обмежувальні заходи.

«Я хочу звернутись до всіх українців та особливо до представників бізнесу. Те, що у нас менше хворих у порівнянні з іншими країнами — це завдяки вчасно вжитим карантинним заходам та вашій відповідальній позиції по цих заходах. Ми вчасно зайшли в карантин і вчасно з нього вийдемо», — заявив очільник уряду.

Нагадаємо, нещодавно у Кабміні представили поетапний план виходу з карантину. Але маски і дезінфектори будуть обов'язковими у всіх регіонах навіть після ослаблення карантинних обмежень, нагадав Шмигаль. І попросив не закликати до протестів через карантин.

Послуги

Мої відео