Для зв'язку: [email protected]

Мати хлопчика, що випав з вікна у Кривому Розі вважають неблагонадійною

Мати хлопчика, що випав з вікна у Кривому Розі вважають неблагонадійною
257529 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як ми повідомляли раніше, 21 липня, поки криворіжанка працювала на виборчий дільниці, її дворічний син випав із вікна. Хлопчик дістав тяжку травму голови і його доправили до обласної дитячої лікарні.

"Состояние ребенка при поступлении было тяжелым. Сейчас - стабильное, его жизни ничего не угрожает. Безспорно, ему очень повезло. Если бы кости во время удара проникли глубоко в полость черепа, могло травмироваться мозговое вещество. Это привело бы к фатальным последствиям", - розповідає про стан постраждалого завідувач відділенням нейрохірургії обласної клінічної лікарні Володимир Агафонов.

Розслідувати інцидент взялися правоохоронці, адже коли дитина травмувалася, матері вдома не було, а за двома неповнолітніми синами мав доглянути її брат.

"Вирішується питання щодо притягнення мами до адміністративної відповідальності стосовного того, що вона покинула дітей на брата, однак цим питанням займатиметься ювенальна превенція. Раніше родина не потрапляла в поле зору правоохоронців, навпаки, характеризується, як гарна сім’я", - повідомляє речниця ГУ Нацполіції на Дніпропетровщині Ганна Старчевська.

Однак, сусіди думку правоохоронців не розділяють і стверджують, за дітьми наглядають не належним чином.

"Это не благополучная семья, потому что в благополучных так к детям не относятся: постоянно открытые окна, на подоконнике регулярно стоят дети и слышна матерная ругань из окон", - каже очевидиця Наталія Непоміщі.

Медики в обласній дитячій лікарні констатують, на жаль, такі випадки — не рідкість. Щорічно, через падіння з вікон до них потрапляє щонайменше десятеро дітей. А правоохоронці кажуть, якщо факт недбалості матері доведуть, на неї чекає адміністративний штраф та пильна увага ювенальної служби.

Читайте також: Доки мати голосувала, її син випав з вікна: подробиці з Кривого Рогу

Послуги

Мої відео