Для зв'язку: [email protected]

Дайвер з Дніпра встановив новий національний рекорд

Дайвер з Дніпра встановив новий національний рекорд
146736 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фрідайвер та інструктор Андрій Хветкевич встановив новий рекорд, опустившись на 97 метрів під воду без спорядження. Про це стало відомо з його персональної сторінки у соціальній мережі.

Блискучий результат своїх багаторічних тренувань Хветкевич продемонстрував на турнірі "Carribean Cup" в Гондурасі. Окрім нашого співвітчизника, у змаганнях брали участь близько 100 спортсменів. Рекордсмен також опублікував відеозапис занурення та підйому.

  "97 метрів або 318 футів! Національний рекорд США та четверте місце у світі за рейтингом Cmas & Aida! Ура! Це було не просто: ви можете побачити на відео, я боровся та зробив це", — написав він.

Андрій Хветкевич - український ІТ-підприємець, який став відомим завдяки проєкт nic.ua. Андрій та його бізнес-партнер Сергій Булах першими в Україні розробили програмне забезпечення, що повністю автоматизує процес реєстрації доменів. Бізнесмен вже кілька років не живе в Україні. Останнім часом він живе у США і подорожує світом. Фрідайвінгом - підводним плаванням з ластами та затримкою дихання - спортсмен займається продовж 18 років.

Читайте також: Американець вже тренується з Дніпром;

Послуги

Мої відео