Для зв'язку: [email protected]

Чотири освітні заклади Дніпропетровщини виявились не готовими до навчального року

Чотири освітні заклади Дніпропетровщини виявились не готовими до навчального року
61625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не всі школи області виявились готові приймати дітей 1 вересня. Причини – не завершена реконструкція закладу або відсутність харчоблока. Держпродспоживслужба не підписала акти готовності трьом школам у Дніпрі та ще одній - у Криничанському районі.

“Держпродспоживслужба не підписала акти трьом закладам у місті - школам №52, 54, 9 та  одній школі у Криничанському районі, - повідомила начальниця відділу Управління держнагляду за дотриманням санітарним законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області Неля Полюхович. – У Дніпрі це переважно заклади, у яких продовжується реконструкція. А у Криничанському районі не підписаний акт Затишнянській школі у зв’язку з відсутністю харчоблока. І хоча там взяли в оренду інше приміщення, воно теж не відповідає санітарним нормам, воно потребує ремонту".

Окрім того, у Дніпрі проблемними виявилися НВК №51 (немає спортивної й актової зали, а також нормального харчоблока), а ще школи №78, 32, 58, де потрібно реконструювати центральний ґанок і фасади.

Всі проблемні питання керівники шкіл мають вирішувати разом з органами місцевого самоврядування. У Дніпрі дітей з проблемних шкіл перевели до навчальних закладів, що розташовані поруч. А у Криничанському районі це зробити неможливо, тому діти у школі не харчуються.

Послуги

Мої відео