Для зв'язку: [email protected]

Повз аварійний гуртожиток “Дніпровської політехніки” відновили рух тролейбусів

Повз аварійний гуртожиток “Дніпровської політехніки” відновили рух тролейбусів
258363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дві машини з автономним ходом курсуватимуть по маршруту №10 — від ж/м Перемога-5 до вулиці Героїв Крут. Тролейбуси перевозитимуть пасажирів впродовж дня. Інтервал руху становитиме 21-25 хвилин. Про це повідомили у пресслужбі Дніпровської міськради.

У зв`язку з тимчасовим призупиненням руху на просп. Дмитра Яворницького біля Пам'ятника генералу Ю. Г. Пушкіну, через аварійний гуртожиток “Дніпровської політехніки” КП “Дніпровський електротранспорт” вирішило хоч трохи полегшити дніпрянам пересуванням містом. Відтак з 15 жовтня організували рух двох тролейбусів на автономному ході. Ці машини донедавна працювали на маршруті №14, де не було контактної мережі.

“Перше відправлення від зупинки «ж/м Перемога-5» о 6:00. Останній тролейбус від вул. Героїв Крут до ж/м Перемога відправиться о 22:03. Інтервал руху становитиме 21-25 хв., — йдеться у повідомленні. —  На час перерви водіїв першої зміни з 10:20 до 11:07, другої — з 19:37 до 20:22, пасажирів обслуговуватиме одна машина. У вихідні дні, враховуючи проведення обов’язкового поглибленого техогляду рухомого складу, на маршруті буде працювати один тролейбус з 8:00 до 16:00”.

Зазначені тролейбуси будуть рухатися по маршруту під контактною мережею до зупинки «Дитячий туристичний центр», на якій водій відключатиме тролейбус від контактної мережі. Автономний хід включаимуть на підйомі до вул. Героїв Крут та спуску до зупинки «Інститут фізкультури».

У перші дні на маршруті працівники підприємства спостерігатимуть, чи потрібно коригувати графік тролейбусів відповідно до щільності автомобільного руху по вулиці Героїв Крут. Адміністрація підприємства просить пасажирів, після висадки з тролейбусу, користуватися пішохідними переходами та виконувати вимоги правил безпеки дорожнього руху під час переходу проїзної частини.

Послуги

Мої відео