Для зв'язку: [email protected]

Що приховується за боргом КП «Коменергосервіс» та підвищенням тарифу на тепло для мешканців Лівобережжя

Що приховується за боргом КП «Коменергосервіс» та підвищенням тарифу на тепло для мешканців Лівобережжя
202245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час прямого ефіру соціально-політичного ток-шоу «Лінія захисту» на телеканалі D1 обговорювали, чому у КП «Коменергосервіс» виник такий великий борг перед Придніпровською ТЕС і чи не є різке підвищення тарифу спробою закрити цей борг за рахунок звичайних абонентів.

Активіст Денис Селін вважає, борг комунального підприємства викликає питання до менеджменту, управління, керівника та відповідальної особи цього підприємства. 

«Ми бачимо заяву ДТЕК Придніпровської ТЕС, у якій вони кажуть, що можуть поставляти стільки тепла, скільки місто зможе купити. Тобто це тепло можуть забирати й інші комунальні підприємства, та за рахунок цього знижувати вартість для споживачів, але місто цього не робить. Адже можна ж було зменшити загальні видатки міста на тепло і тим самим погасити борг комунального підприємства», - зазначив Селін. 

І тут, на думку депутата Олександра Купрієнка, знову постає питання штучно створюваної монополії, де за рахунок одного КП міська влада хоче ввести у Дніпрі єдиний тариф на тепло та позбавити людей вибору теплопостачальника.

«Чомусь за останні два сезони штучно сформували борг у 138 млн грн., можливо, для того, щоб в якийсь момент перейти з одного КП на інше та забути про цей неприємний факт», - каже депутат. 

Купрієнко зазначає, що ситуацією, що склалася навколо КП «Коменергосервіс» та його боргом перед Придніпровською ТЕС, мають зацікавитися правоохоронці.

Послуги

Мої відео