Для зв'язку: [email protected]

Матч юних хокеїстів із Кривого Рогу та Одеси закінчився бійкою

Матч юних хокеїстів із Кривого Рогу та Одеси закінчився бійкою
202900 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тренер криворізької команди Сергій Брага не стримався і також вибіг на лід. Через його насильницькі дії один із хокеїстів отримав травму голови. Про це повідомляє “Думская”. 

Хокейний матч, який відбувся на турнірі в Одесі між гравцями дитячих команд "Морські вовки" та "Кривбас" 2008 року народження, закінчився масовою бійкою. До з’ясування стосунків між хлопцями долучився й тренер криворіжців. 

Під час бійки чоловік (на відео одягнений у чорне) вибіг на лід, але замість того, щоб розбороняти хлопців, почав грубо штовхати гравців "Морських вовків".

Найбільше постраждав одеський голкіпер Ілля Бобров, якого тренер суперників схопив за шию й повалив на лід. Юний хокеїст вже пройшов томографію, за підсумками якої в нього виявлено пошкодження м'яких тканин головного мозку, а також є й підозра на струс мозку. 

"Морські вовки" направили скаргу в Українську молодіжну хокейну лігу, але поки ні там, ні в "Кривбасі" на інцидент не відреагували. Також представники одеської команди написали заяву в поліцію.

 

Послуги

Мої відео