Для зв'язку: [email protected]

СК «Дніпро-1» провів черговий товариський матч на зборах у Туреччині

СК «Дніпро-1» провів черговий товариський матч на зборах у Туреччині
118219 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футбольний СК «Дніпро-1» зазнав третьої поразки поспіль у контрольних поєдинках на зборах у Туреччині. На цей раз підопічні Дмитра Михайленка з рахунком 1:2 поступилися празькому клубу «Богеміанс».

Суперник дніпрян «Богеміанс» — минулорічний півфіналіст Кубка Чехії. Втім, у чемпіонаті команда посіла 13-те місце — останню сходинку, яка дозволила футболістам із Праги залишитися в елітному дивізіоні країни. У 1-му таймі матчу , що проходив у Белеку, жодна з команд забитими м’ячами не відзначилася. Після перерви й оновлення складів рахунок на 47 хвилині поєдинку відкрив Владислав Супряга. Форвард “Дніпра-1” отримав пас від Олександра Сніжка, перебуваючи на своїй половині поля. Пройшовши до штрафного майданчика суперників, Супряга обіграв голкіпера «Богеміанса» та відправив м'яч у правий бік воріт.

«Єдиний позитивний момент це, я вважаю, гол Супряги. Він вийшов красивим і нарешті став першим на цьому зборі», — каже гравець СК «Дніпро-1» Олександр Сніжко.

Чехи досить швидко оговталися та зусиллями Антоніна Ванічека зрівняли рахунок на 54-й хвилині протистояння. Надалі шанси відзначитися були в обох колективів. Однак забити нікому з футболістів не вдавалося аж до 1-ї доданої арбітром хвилини матчу. «Богеміанс» організував контратаку. Празькі гравці увірвалися у штрафний майданчик української команди. З правого флангу Мартін Достал навісив на Ібрагіма Кейта. А той, у свою чергу, не змарнував надану йому можливість, засмутивши дніпрян влучним пострілом.

«На мій погляд, гра для нашої команди видалася доброю. Хлопці працювали на швидкості. Мені здалося, що у нас було більше можливостей для того, аби забивати. Тому ми й виграли», — каже асистент тренера ФК «Богеміанс» Ерік Брабець.

Підопічні Михайленка не встигли навіть спробувати відігратися, адже гол Кейта виявився останнім епізодом у зустрічі, після якого пролунав фінальний свисток.

До завершення першого турецького збору на дніпрян чекають ще два товариських поєдинки. 30 січня «спортклубівці» поміряються силами з віденською  «Аустрією», а вже 1-го лютого «Дніпро-1» зустрінеться із ще одним представником Чехії — клубом  «Сігма» з міста Оломоуц.

 

Послуги

Мої відео