Для зв'язку: [email protected]

Наставник волейбольного СК «Прометей» задоволений діями нової легіонерки

Наставник волейбольного СК «Прометей» задоволений діями нової легіонерки
146505 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після двох перемог над луцькою «Волинню» з рахунком 1:3 та 0:3 у чемпіонаті української жіночої Суперліги волейбольний СК «Прометей» готується до чергових матчів. 8-го та 9-го лютого підопічні Андрія Романовича вдома проведуть черговий спарений тур із клубом «Білозгар-Медуніверситет» з Вінниці.

Після повернення до Кам’янського наставник «Прометея» поділився враженнями від виїзних поєдинків та дебюту Десіслави Ніколової — нової болгарської легіонерки команди.

«У нас були непрості ігри у Луцьку. Потрібно віддати належне «Волині», яка зараз відчайдушно бореться за потрапляння до четвірки найкращих. Проте спокій за результат не залишав мене навіть у третій партії другого ігрового дня. Цей сет завершився з рахунком 27:29. Незважаючи на рівну кінцівку, ми знали, що переможемо. Адже Десіслава Ніколова додала впевненості команді, особливо на задній лінії: вона гарно захищається та діє на прийомі. Крім того, завдяки своєму досвіду, може з легкістю вийти зі складної ситуації. Болгарка нижча зростом за Франкевич і Ткаченко, втім в неї є свої козирі», — каже Андрій Романович, головний тренер СК «Прометей».

Вже 14 лютого на арені у Кам’янському стартує «Фінал чотирьох» Кубка України. У першому поєдинку розіграшу за національний трофей «Прометей» поміряється силами з нинішнім володарем Кубка - «Хіміком» з Южного.

 

Послуги

Мої відео