Для зв'язку: [email protected]

Після чергової перемоги СК «Прометей» очолив баскетбольну Суперлігу

Після чергової перемоги СК «Прометей» очолив баскетбольну Суперлігу
33412 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортивний клуб «Прометей» з рахунком 96:72 на власному майданчику здолав БК «Одеса» в рамках чергового туру української Суперліги. Захопивши перевагу на початку матчу, підопічні Карліса Муйжнієкса втримали її до самого завершення зустрічі.

Для «Прометея» команда Юшкіна перетворилася на принципового суперника. Саме «Одеса» вибила кам’янчан із боротьби за Кубок України. З самого старту поєдинку жага помсти місцевих гравців відчувалася яскраво. «Прометеївці» відкрили рахунок і надалі лише збільшували перевагу, не дозволяючи одеситам навіть замислитись про зміну лідера матчу.

«Якщо чесно, те, що ми не будемо виглядати шикарно - було прогнозовано та зрозуміло. П'ятеро наших гравців були травмовані, троє захворіли. Ми не тренувалися п’ять чи шість днів. І за великим рахунком, як тренуєшся - так і граєш!», - зізнається головний тренер БК «Одеса» Олег Юшкін.

Кращий бомбардир «Одеса» та другий за відсотком результативності у Суперлізі - Брюс Мессі у першій половині гри набрав лише 5 очок. Усі з лінії штрафного кидка. З гри легіонеру гостей влучати просто не вдавалося. Вільно дихати Мессі не дозволяв форвард «Прометея» — Олександр Місяць.

«Місяць, зробив свою роботу. Зупинити Мессі було його завданням і він впорався», - каже головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс.

На велику перерву команди пішли за 22-очкової переваги господарів — 47:25. Кам’янчани працювали, як єдиний механізм, майже не зупиняючи рух у трисекундній зоні опонентів. При цьому щільна оборона місцевих баскетболістів виявилася нездоланною перешкодою для гравців з півдня України.

Після 3-го періоду «Прометей» вів у рахунку 71-40. Кращими за результативністю перед фінальним відрізком двобою у «Одеси» були Мессі та Прокопенко. Обидва заробили по 7 очок. У той самий момент, коли гравець «Прометея» - встиг відзначитися 21 балом.

У 4-му періоді, коли здавалося, що гру можна завершувати, одесит Денис Носков, який до цього не заробив жодного очка, у неймовірному стилі закидає 6 дальніх кидків. Таким чином, з 18 пунктами в активі перетворюючись на найрезультативнішого гравця своєї команди.

Носков завів Одесу. Підопічні Олега Юшкіна провели кращу десятихвилинку у матчі, заробивши 32 очка проти 25 у «Прометея». Однак було занадто пізно. Команда Муйжнієкса спокійно довела поєдинок до загальної перемоги.

Успіх у зустрічі дозволив кам’янчанам знову очолити турнірну таблицю чемпіонату. Свій наступний матч СК «Прометей» зіграє 7 лютого на домашній арені проти «Хіміка» з Южного.

 

Послуги

Мої відео