Для зв'язку: [email protected]

Петровський Олександр Володимирович: дітям з Дніпровського дитячого будинку подарували цікавий солодкий майстер-клас

Петровський Олександр Володимирович: дітям з Дніпровського дитячого будинку подарували цікавий солодкий майстер-клас
130323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Турбота про сиріт – важлива діяльність Міжнародного благодійного фонду «Солідарність».

Його президент та засновник Олександр Володимирович Петровський власним прикладом не втомлюється нагадувати суспільству про те, що незалежно від поточної ситуації необхідно постійно піклуватися про тих, хто має недостатній соціальний захист.

Регулярно надаючи матеріальну допомогу дітям з Дніпровського дитячого будинку, цього разу Фонд та Олександр Володимирович особисто вирішили подарувати його вихованцям ще й незабутні емоції.

Для цього вирішили організувати справжній солодкий майстер-клас – урок з виготовлення варення. Для проведення тренінгу запросили майстра у справі консервації Олену Комарову. Під її керівництвом діти підготували фрукти для майбутнього варення та приготували солодкий десерт, чітко дотримуючись рецептури.

Тепер вихованці дитячого будинку зможуть поласувати варенням, яке вони самі створили. Діти отримали чимало вражень і зізналися, що з нетерпінням чекають нових цікавих і пізнавальних зустрічей. Такі уроки регулярно проводяться за участю Фонду. Завдяки їм вихованці спеціалізованих закладів опановують нові навички та навіть мають шанс обрати майбутню професію.

 

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Володимирович Петровський
Автор: redactor.ternopil

Послуги

Мої відео