Для зв'язку: [email protected]

Петровський Олександр Володимирович: підтримка юнацького спорту вже сьогодні важлива для нашого спільного майбутнього

Петровський Олександр Володимирович: підтримка юнацького спорту вже сьогодні важлива для нашого спільного майбутнього
162897 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один з пріоритетів для голови і засновника Фонду «Солідарність» Олександра Петровського – допомога талановитій молоді.

Важлива справа -  підтримка юнацького спорту. Саме тому нещодавно Олександр Володимирович особисто і як очільник благодійного фонду взяв участь у проведенні щорічного турніру з дзюдо серед юнаків.

Турнір був проведений у спортивному клубі «Олімпія плюс», але більшу частину фінансової та організаційної допомоги взяли на себе меценати. Завдяки цьому змагання пройшли на високому міжнародному рівні. 

У турнірі взяли участь 35 команд, спортсмени яких приїхали з інших регіонів країни та з-за кордону. Загалом за перемогу змагалися понад 200 юнаків у віці 15 – 17 років. Оскільки турнір вже став традиційним, він набув статусу офіційного. Наразі ці змагання ввійшли до календаря змагань Федерації Дзюдо України.

Як розповіли організатори та головний тренер клубу «Дзюдо-80», з кожним роком на цей турнір приїжджає не лише багато юних спортсменів, але й усе більше дзюдоїстів високого спортивного рівня. Це не могло би статися без суттєвої матеріальної та ідейної підтримки мецената Олександра Петровського та очолюваного ним благодійного фонду, зазначив головний тренер спортивного клубу «Дзюдо-80» Юрій Пирог.

 

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: press-ua.media

Послуги

Мої відео