Для зв'язку: [email protected]

Не забувати про своїх: благодійники передали чергову партію гуманітарної допомоги бійцям на передову

Не забувати про своїх: благодійники передали чергову партію гуманітарної допомоги бійцям на передову
28056 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 квітня Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» зробив закупи для батальйону спецпризначення «Січеслав».

У переліку придбаного не тільки консерви, крупи, овочі. Аби у захисників країни було відчуття свята, благодійники купили й святкову випічку — паски. Допомогу в завантаженні надали також представники ГО «Рух за суспільну справедливість».

«Більшість з бійців — віруючі люди. Тому, вважаю, вони зрадіють такому сюрпризу, — зазначив голова ГО «Рух за суспільну справедливість» Геннадій Бутенко. — «Солідарність» — практично єдині, хто постійно допомагає хлопцям цього спецпідрозділу протягом тривалого часу».

Як розповів ветеран добровольчого батальйону «Січеслав» Олег Борщевич, наразі солдатам на військових позиціях доводиться нелегко. З провізією часто виникають проблеми, оскільки держава практично не підтримує, а волонтерів через карантин і закриття кордонів ближніх областей до зони ООС просто не пускають:

«Поки у Верховній Раді розпилюють бюджет, вирішують проблеми з дефіцитом масок, наші хлопці на передовій наче й не існують. Але я так думаю: карантин закінчиться і кожен отримає своє. Тому ми вдячні людям, які допомагають нам постійно. Я вдячний МБФ «Солідарність», хлопцям-ветеранам, волонтерам. Всі ці люди роблять дуже багато, аби хлопці себе не відчували покинутими».

Передачу отримають бійці у район Авдіївки. Нагадаємо, благодійники допомагають комплексно та системно вже протягом кількох років. Так нещодавно фонд відправив для захисників країни близько тисячі медичних масок.

Автор: МБФС

Послуги

Мої відео