Для зв'язку: [email protected]

Взято під варту чоловіків, які промишляли угонами автотранспорту

Взято під варту чоловіків, які промишляли угонами автотранспорту
5913 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом місцевим мешканцям, підозрюваним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, тобто у  незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно за попередньою змовою групою осіб з проникненням у інше сховище.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у ніч на 27 березня 2020 року двоє з членів компанії, яка у дворі багатоповерхівки вживала алкогольні напої, вирішили заволодіти автомобілем свого сп’янілого товариша.
 
Діючи за розробленим планом, один із зловмисників під приводом зігрітися попросив у майбутньої жертви куртку та одягнувшись, викрав з її карману ключи від гаражу, що знаходиться на території одного з автогаражних кооперативів. Коли автовласник пішов додому, «друзі» поспішили до його гаражу. На викраденому автомобілі марки «Mitsubishi Galant» чоловіки покинули місце злочину, проте невдовзі були затримані поліцейськими.
 
Як з’ясувалось, одного з затриманих пристрасть до чужого майна вже приводила на лаву підсудних, а у червні 2019 року стосовно них обох спрямовано до суду обвинувальні акти за незаконне заволодіння автомобілями «ВАЗ-21061» і «Mercedes-Benz» та низку крадіжок, скоєних в інших АГК м. Краматорська. Загальна шкода, спричинена потерпілим, склала понад 160 тис грн.
 
На даний час досудове розслідування триває.
Теги: законісправедливість

Послуги

Мої відео