Для зв'язку: [email protected]

Відповідальну особу судитимуть за порушення правил з охорони праці, що призвело до травмування працівника

Відповідальну особу судитимуть за порушення правил з охорони праці, що призвело до травмування працівника
41619 ПЕРЕГЛЯДІВ
Артемівською місцевою прокуратурою погоджено та направлено до суду обвинувальний акт за ч.1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, що заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого) КК України стосовно працівника Публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат».
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що  майстер ділянки пароводопостачання та очисних споруджень, неналежно виконуючи свої службові обов'язки, допустив до виконання робіт підвищеної небезпеки без відповідного інструктажу працівника. Внаслідок вказаної недбалості під час ремонту труб тепломережі слюсар аварійно-відновлюваних робіт впав з висоти 2,3 м та отримав тілесні ушкодження у вигляді закритих переломів руки і кісток тазу.  
 
На даний час досудове розслідування завершено.
 
Покарання за санкцією статті - штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Теги: законісправедливість

Послуги

Мої відео