Для зв'язку: [email protected]

У ДніпроОДА рідні загиблих бійців зібралися на звітну конференцію «Родинного кола»

 У ДніпроОДА рідні загиблих бійців зібралися на звітну конференцію «Родинного кола»
29099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рідні загиблих бійців, представники духовенства та благодійники зустрілися на конференції у ДніпроОДА. Там звітували про роботу обласної громадської організації «Родинне коло». Крім того, учасники озвучили підсумки роботи за 2019 рік та плани на майбутнє. 

«Тут і чаювання, і спілкування. Тому що нам, дружинам, мамам, батькам дуже не вистачає простого спілкування. Крім того, сюди ми запросили й наших друзів, які нам завжди допомагають. Це голова Дніпровської єпархії ПЦУ, архієпископ Симеон, віцепрезидентка МБФ «Солідарність» Яна Іванілова та Гліб Пригунов. А особливо хочу подякувати Олександру Володимировичу Петровському за всебічну допомогу нам. І за приміщення для офісу. Наприклад, комусь потрібно допомогти з лікуванням чи транспорт організувати, ми знаємо, що можна завжди розраховувати на добрих людей», — розповів голова обласної ГО «Родинне коло» Сергій Ніконов. 

«Родинне коло» існує вже шостий рік. І за сприяння Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» організовує підтримку, допомогу та відпочинок родинам загиблих на Сході військових. 

«Нас об'єднало одне горе. У нас одні думки, і ми розуміємо одне одного з пів слова. Підтримка постійна, і завжди намагаються підняти нам дух: то до санаторію нас повезуть, то відпочинок на море організують. І з поточними питаннями теж допомагають. І, хоча ми живемо в Нікополі, знаємо, що є надійна опора тут, у Дніпрі», — поділилася вдова загиблого бійця Оксана Гайдук. 

Наразі в ГО «Родинне коло» нараховується 300 членів родин полеглих з усієї області.

Автор: МБФС

Послуги

Мої відео