Для зв'язку: [email protected]

Виставка "Витончена емоція"

Виставка "Витончена емоція"
38188 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 — 28 березня 2020 року.
Відкриття — 5 березня о 17:00.
В експозиції буде представлено колекцію авторських сумок від Олесі Сахро, всесвітньо відомої майстрині з м. Коломия, що на Івано-Франківщині.

Розкішні жіночі аксесуари, вишиті в унікальній авторській техніці, приваблюють увагу досконалим рівнем виконання й сюжетами, серед яких - краса природи, смілива абстракція тощо. Вироби Олесі Сахро підкорили серця найвибагливіших шанувальників у світі моди!
Майстриня говорить: "Якщо бути відвертою то для мене це не робота, не хобі, не захоплення, це моє життя! Це як дихати. Коли я беру голку в руки, час зупиняється і починає народжуватися щось нове, цікаве, захоплююче. Я ніколи не знаю, що буде в кінці, тому що в процесі народжується ще маса ідей і іноді дуже часто втрачаю нитку початкової думки. Процес однієї вишивки займає не менше 250 годин, включаючи в себе більше 70 кольорів і відтінків. Це як музика, яку любиш і можеш слухати нескінченно. У 2006 році, я почала вишивати картини, довгий шлях конкурсів, виставок, визнання. Безліч нагород по цілому світу.4 роки тому, я зрозуміла, що хочу вийти зі стін галерей і приватних колекцій для вузького кола людей, і вийти на вулицю, дати можливість отримати насолоду від цієї красою всьому світу. Так почали народжуватися мої сумки. Наше життя, схожа на вишивку, ми звиваємося, що б створити візерунок нитками долі і це велике мистецтво... Насолоджуйтесь!"

Вхід вільний!

Графік роботи виставки:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб.-Нд. – 10:00 – 18:00.
Увага! 8 березня виставка не працюватиме.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
Телефон: 044-425-12-39; 044-425-12-64
www.dolesko.com

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по
е-mail: [email protected].

Послуги

Мої відео