Для зв'язку: [email protected]

За службову недбалість начальник комунального підприємства відповідатиме у суді

За службову недбалість начальник комунального підприємства відповідатиме у суді
40941 ПЕРЕГЛЯДІВ
Під процесуальним керівництвом Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.
 
Обвинувачений – посадовець, раніше судимий за службове підроблення та стосовно якого у суді перебувають ще 2 обвинувальні акти за аналогічний злочин та зловживання владою.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у липні 2016 року між комунальним підприємством «Управління капітального будівництва Дружківської міської ради» та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір на виконання робіт з капітального ремонту автодороги на загальну суму понад 1 млн грн. 
 
Достовірно знаючи, що роботи виконані не у повному обсязі, начальник комунального підприємства підписав акти щодо їх виконання, внаслідок чого на користь підрядника безпідставно перераховано 104 тис грн бюджетних коштів.
 
На даний час обвинувальний акт прокуратурою скеровано до суду.
 
Максимальне покарання за санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
Теги: законісправедливість

Послуги

Мої відео