Для зв'язку: [email protected]

Консультація генетика Київ: Як генетика впливає на поведінку людини: Натівіта: Нативита: Nativita

Консультація генетика Київ: Як генетика впливає на поведінку людини: Натівіта: Нативита: Nativita
27528 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генетика — наука, що вивчає закономірності спадковості. З розвитком генетики виникло запитання про спадковість рис характеру та впливу соціуму на формування особистості. В 2016 році вчений-психогенетик Роберт Пломін провів аналіз та визначив основні тези генетичної поведінки:

-          Жодна ознака не може бути спадковою на 100 %. Лише деякі фізіологічні ознаки, наприклад, зріст спадкуються на 90%.

 -          Вплив генів на інтелект збільшується з віком.

  -          З генетикою тісно повязують зовнішні фактори. Основним зовнішнім фактором є виховання, але зазвичай вихованням займаються батьки, які передали генетику своїм дітям.

 -          Зовнішні фактори можуть мати різний вплив на дітей з однієї сім’ї. Це означає, що всі події, які відбуваються в сім’ї кожна з дітей сприймає по-різному та спільний досвід при дорослішанні становить лише 10-15%.

 -          Характер успадковується великою кількістю генів, але кожен ген окремо має незначний вплив. Дослідження генетики людини були б простішими якби кожен ген відповідав за одну ознаку але складові закладені так, що кожен з генів може підсилювати або ж послаблювати одне одному.

 Важко передбачити, що ми отримуємо, коли генетика буде вивчена досконало але, як мінімум, кожен зможе відповідальніше ставитися до власної поведінки та краще розуміти себе.

 Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: [email protected]

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita

Послуги

Мої відео