Для зв'язку: [email protected]

Поліція Київської області затримала викрадачів «елітних» автомобілів

Поліція Київської області затримала викрадачів «елітних» автомобілів
27973 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронними органами було викрито злочинну групу, яка займалась викраденням автомобілів преміум-класу такі як: Jaguar, Lexus, Land Rover та інші. Злочинні операції з викрадення авто зловмисники проводили у різних регіонах України.

Під час обшуків було виявлено та вилучено спецтехніку, а саме: для прописки ключів до авто, пристрої для відкриття та заведення автомобілів та пристрій для пошуку GPS маячків, а також номерні знаки, та дев’ять свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, що слугують речовими доказами. Також у викрадачів виявили зброю, набої та вибухові пристрої.

Затриманих осіб й вилучені речові докази доправили до поліції для подальшого проведення слідчих дій. Згодом зловмисникам буде оголошено про підозру та обрано запобіжний захід.

Вилучені 6 авто знаходяться зараз на майданчику тимчасового утримання транспортних засобів. Деякі з викрадених автомобілів були затримані перед пропускним пунктом з Криму.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації) Кримінального кодексу України та триває досудове розслідування.

Послуги

Мої відео