Для зв'язку: [email protected]

У Вишгороді пройшла педагогічна конференція.

У Вишгороді пройшла педагогічна конференція.
374354 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Вишгороді пройшла педагогічна конференція.

 

Сьогодні 20 серпня 2024 року в приміщенні Вишгородської районної адміністрації пройшло  засідання в рамках обласної серпневої педагогічної конференції «Актуальні виклики сьогодення при проведенні спортивно-фізкультурної роботи в учнівському середовищі в сучасних умовах функціонування держави», за дорученням голови Відділення НОК України в Київській області Ігоря Малинського даний освітянський форуму відвідав виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий. В ході конференції на якій були присутні керівники та представники ДЮСШ, які знаходяться у сфері підпорядкування Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Захід пройшов продуктивно та структуровано, було обговорено досить велика кількість нагальних питань що до розвитку спортивного руху на теренах Київщини та реалізація спільних Всеукраїнських проектів Національного олімпійського комітету України,Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України.

В свую чергу Вадим Гаєвий доповів присутнім про виступ Національної олімпійської збірної на ХХХІІІ літніх Олімпійських іграх в Парижі, також про успіхи спротсменів Київщини на Іграх Олімпіади. Також закцентував увагу на проєктах які реалізуються під патронатом НОК України.

Загалом конференція пройшла продуктивно, а учасники мали змогу передати свій досвід в реалізації своїх проектів та програм!

Окрема подяка начальнику Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, члену виконкому Відділення НОК України в Київській області Анатолію Ільченко за організацією та проведенням конференції.

 

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Слава ЗСУ!

Послуги

Мої відео