Для зв'язку: [email protected]

На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої загинула 3-річна дитина

На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої загинула 3-річна дитина
269355 ПЕРЕГЛЯДІВ
Краматорською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно уродженки Республіки Бурятії рф за фактом злісного невиконання встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України).
22 лютого 2024 року 41-річна жінка, яка проживала у м. Краматорську, вирішила поїхати до свого чоловіка в інше місто. Аби не брати з собою трьох дітей – 3-річного хлопчика та дівчат 8 й 11 років матір залишила їх у літній кухні, куди принесла їжу й одяг, а біля пічки поставила дрова й поїхала. При цьому вона запевнила батька дітей, що за ними нагляне сусідка. Остання ж не була обізнана про свій обов’язок, тож малеча пробула вдома на самоті майже тиждень.
 
 
Через деякий час речі, які лежали біля пічки, загорілися, а пізніше вогонь перекинувся на решту приміщення. Внаслідок пожежі дівчата отримали опіки різного ступеня тяжкості, а їхній братик загинув, згорівши заживо.
 
Наразі дітей забрали від матері та їй загрожує ув’язнення на строк до 5 років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

Мої відео