Для зв'язку: [email protected]

В місті - герой Ірпінь підтримали Юнацьку Олімпійську збірну України.

В місті - герой Ірпінь підтримали Юнацьку Олімпійську збірну України.
408494 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті - герой Ірпінь підтримали Юнацьку Олімпійську збірну України.

Сьогодні за сприяння Відділення НОК України в Київській області, Ірпінської міської ради та Відділу фізичної культури та спорту ІМР на центральній площі Ірпеня Олімпійці та юні спортсмени міста-герой долучилися до Всеукраїнського проекту НОК України "Свято олімпійського прапора" з нагоди проведення ІV зимових Юнацьких Олімпійських ігор які на сьогодні тривають у провінції Канвондо.

Захід розпочався з вшанування пам'яті полеглих захисників та захисниць України. Опісля вітальне слово мали : Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та голова Відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський.

Право піднятття Державного прапора було надано учаснику бойових дій, офіцер полку особливого призначеня  Ростіслав Чернобровий та майстеру спорту міжнародного класу з дзюдо, учасниці ІІІ Європейських ігрор Анастасії Чижевській. А прапор Національного олімпійського комітету України підняли дворазова чемпіонка Європи, срібна призерка Чемпіонату світу, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 Ірина Коляденко та Чемпіон України та бронзовий призер кубку Європи з дзюдо Денис Тупицький. 

Осторонь такої події не залишились і почесні гості серед яких були присутні:

Заступниця міського голови – Юлія Устич; 

виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий;

 Майстер спорту України міжнародного класу, заслужений тренер України, учасник Олімпійських ігор в Атланті з дзюдо Карен Балаян;

президент Української федерації хортингу Станіслав Федорів;

майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, заслужений тренер України, Чемпіонка Європи та срібна призерка чемпіонату світу з дзюдо, Засновниця СК «Дзюдока»  Олександра Старкова;

Начальник відділу освіти Ірпінської міської ради Олег Білорус;

 Майстер спорту міжнародного класу з мотоциклетного спорту, 18-разовий чемпіон України та чемпіон Європи, депутат Ірпінської міської ради – Олександр Пащинський;

начальник відділу фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради Юрія Пустова;

Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, директор Ірпінської ДЮСШ -- Володимир Тарасов, а також члени Відділення НОК України в Київській області Антон Звєрєв та Олег Шарапов та депутатський корпус міської ради. 

Бажаємо українській олімпійській команді успішних стартів, медального п’єдесталу і завжди достойно представляти нашу державу на міжнародних аренах.

#СвятоОлімпійськогоПрапора #НОК #КОВНОК #спорт #молодь #Ірпінь

Послуги

Мої відео