Для зв'язку: [email protected]

Підрядника судитимуть за заволодіння бюджетними коштами під час ремонту постраждалих внаслідок ворожих обстрілів садочка та школи

Підрядника судитимуть за заволодіння бюджетними коштами під час ремонту постраждалих внаслідок ворожих обстрілів садочка та школи
394458 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Броварської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора підприємства за фактами службового підроблення та заволодіння чужим майном (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191, КК України).

Розслідуванням встановлено, що підрядник виконував поточний ремонт дитячого садочка та школи у Броварському районі. З метою заволодіння бюджетними коштами, обвинувачений вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості та обсягів фактично виконаних робіт. Таким чином, обвинуваченому безпідставно перераховано майже 100 тис. грн. Це підтверджено висновками експертиз.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Броварського райуправління поліції ГУНП в Київській області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

Мої відео