Для зв'язку: [email protected]

Компанія Google додає до Chrome нові функції з Штучним Інтелектом.

Компанія Google додає до Chrome нові функції з Штучним Інтелектом.
385359 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Google впроваджує ряд функцій, що базуються на штучному інтелекті для останньої версії Chrome M121, з метою поліпшення зручності користування браузером.

Однією з нововведень є функція Tab Organizer, яка автоматично групує вкладки за схожими темами, такими як онлайн-покупки або новини.

Ще однією новою можливістю є функція Help Me Write, яка пропонує користувачам допомогу ШІ у створенні текстів. Для активації цієї функції достатньо натискати правою кнопкою миші на текстовому полі та вибрати відповідну опцію. Потім ШІ запитає користувача, що саме він хоче написати, і автоматично створить чернетку. Help Me Write також може доповнювати речення або пропонувати варіанти продовження тексту.

Крім того, ШІ був доданий до функції Chrome Theme Store. Тепер користувачі можуть обирати зображення, стиль і колірну гамму, на основі яких ШІ створить унікальну тему для браузера Chrome.

Щоб ввімкнути ці нові функції, достатньо перейти до опції "Експериментальний ШІ" на сторінці налаштувань, розташованої в спадному меню з трьома крапками.

Google включила штучний інтелект у віртуальні карти. Функції Immersive View та Lens дозволяють користувачам отримати повну інформацію про шлях до пункту призначення та його вигляд під час подорожі.

Immersive View створює тривимірне зображення маршруту, яке можна розглянути перед вирушенням у подорож. Вона забезпечує детальні інструкції та відображення дороги за допомогою дрону. Крім того, ця функція може відтворювати елементи, такі як рух транспорту та погодні умови, для точного уявлення про те, зіткнеться водій із під час поїздки.

Ця функція комбінує мільярди зображень Street View та аерознімків для створення реалістичного 3D-зображення місцевості.

 

Послуги

Мої відео