Для зв'язку: [email protected]

Полтавський педагогічний підписав тристоронню угоду з Литвою

Полтавський педагогічний підписав тристоронню угоду з Литвою
409240 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 грудня 2024 р. відбулося урочисте підписання угоди про співпрацю між Литовським бізнес-коледжем (м. Клайпеда, Литва), Почесним консулом Литовської Республіки у Полтавській області Володимиром Пилипенком та Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка.

Ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Гриньова, проректор з наукової роботи Василь Фазан та начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут зустрілися з Почесним консулом Литовської Республіки в Полтавській області Володимиром Пилипенком.

Зустріч відбулася в Почесному консульстві Литовської Республіки у Полтавській області. Також під час зустрічі обговорили перспективи розбудови співпраці з Литовськими закладами вищої освіти щодо реалізації програми подвійних дипломів.

Мета угоди про співпрацю між ПНПУ імені В. Г. Короленка та Литовським бізнес-коледжем – вдосконалення навчального процесу, якісна підготовка фахівців, організація підвищення кваліфікації для науковців і стажування студентів, проведення науково-практичних конференцій, семінарів, прикладних наукових досліджень. Така співпраця сприяє інтернаціоналізації університету.

 

Послуги

Мої відео