Для зв'язку: [email protected]

Заробляли на метадоні та PVP від 50 до 100 тис. грн на місяць - у прифронтовій Костянтинівці викрито наркомережу

Заробляли на метадоні та PVP від 50 до 100 тис. грн на місяць - у прифронтовій Костянтинівці викрито наркомережу
298941 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури чотирьом громадянам повідомлено про підозру у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, у січні 2023 року 31-річний чоловік організував злочинну схему для розповсюдження метадону та солей PVP громадянам на території м. Костянтинівки. До своєї наркомережі він залучив трьох знайомих віком від 35 до 51 року.
 
          
 
Ділки отримували «товар» від керівника, який доставляв його з Запорізької та Дніпропетровської областей. Крім того, «бізнесмен» особисто контролював процес розділу метадону та солей на порції та їх подальший збут. Вартість 0,25-грамових доз складала 800 грн.
 
Щомісяця підозрювані збували метадон та солі на суму від 50 000 до 100 000 грн. За понад 11 місяців ділки щонайменше встигли заробити 500 000 грн.
 
Під час проведення санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями проживання фігурантів і у транспортних засобах виявлено та вилучено грошові кошти на суму близько 100 тис грн, наркотичні засоби, мобільні телефони, пістолет, 2 автомати, мисливську рушницю, набої й банківські картки. Також вилучено автомобілі, які належать чоловікам.
 
Трьох учасників групи затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Послуги

Мої відео