Для зв'язку: [email protected]

Ворог активніше використовує дрони-камікадзе в темний час доби - Наєв

331244 ПЕРЕГЛЯДІВ
Ворог намагається активніше використовувати дрони в темний час доби, Сили оборони в Північній операційній зоні цілодобово їх виявляють та знищують.

Як передає Україна іформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Командування Об'єднаних сил із посиланням на командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

«Щодня на Сумському напрямку Північної операційної зони, для прикриття військових об’єктів та об’єктів критичної цивільної інфраструктури, на бойове чергування заступають сотні мобільних вогневих груп з протиповітряної оборони. І хоча останнім часом противник намагається підвищити ефективність дронів-камікадзе шляхом використання їх в темний час доби, наші бійці цілодобово знаходяться в повній бойовій готовності успішно виявляти і знищувати ворожі цілі», - сказав Наєв.

Читайте також: Успіхи українських командирів здобувають визнання міжнародних експертів - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, 15 листопада командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв взяв участь у тренуванні мобільних вогневих груп, що виконують завдання із протиповітряної оборони у Північній операційній зоні.

Фото: Сергій Наєв, Телеграм

Послуги

Мої відео