Для зв'язку: [email protected]

Сприяв переправленню військовозобов’язаних через кордон: у Києві затримано члена ДФТГ

Сприяв переправленню військовозобов’язаних через кордон: у Києві затримано члена ДФТГ
396720 ПЕРЕГЛЯДІВ

   У столиці за процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону викрито  добровольця  добровольчого формування територіальної громади м. Києва «Легіон Оболонь», який за грошову винагороду сприяв військовозобовʼязаним у переправленні через державний кордон України.

   За даними слідства, за 5 500 доларів США він забезпечив виготовлення та надання громадянину України тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, в якому зазначено, що останній за станом здоров’я непридатний до військової служби, без проходження ним медичного огляду у встановленому порядку.

   Правопорушника затримано правоохоронцями під час одержання вказаної суми. 

   Процесуальним керівником Київської спецпрокуратури йому погоджено повідомлення про підозру у організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчиненої з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 ККУ). 

   Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

   Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУНП в м. Києві за оперативного супроводу УЗНД СБ України у м. Києві та Київській області.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

 

 

Теги: Київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,повідомлено про підозру,ДФТГ,безперешкодний перетин державного кордону України,тримання під вартою

Послуги

Мої відео