Для зв'язку: [email protected]

За матеріалами СБУ до 12 років колонії засуджено окупаційного «поліцейського», який проводив обшуки у місцевих мешканців та шукав «укродиверсантів» на Луганщині

За матеріалами СБУ до 12 років колонії засуджено окупаційного «поліцейського», який проводив обшуки у місцевих мешканців та шукав   «укродиверсантів» на Луганщині
317495 ПЕРЕГЛЯДІВ

За матеріалами СБУ до 12 років колонії засуджено окупаційного «поліцейського», який проводив обшуки у місцевих мешканців та шукав   «укродиверсантів» на Луганщині

За матеріалами Служби безпеки України до тривалого терміну позбавлення волі заочно засуджено колаборанта з Луганщини, який пішов служити ворогу у складі окупаційної «поліції».

         Судовий вирок отримав «оперуполномоченный Троицкого врвс мвд лнр».

         За даними досудового розслідування, окупанти прийняли його до своїх лав у липні 2022 року. 

         Раніше він деякий час працював в органах внутрішніх справ, однак був звільнений через схильність до наркотиків і на момент окупації селища Троїцьке уже був безробітним.  

         В органі окупаційної поліції фігурант відзначився участю в репресіях щодо нелояльних до рашистів місцевих мешканців, брав участь у пошуках українських диверсантів, проводив допити місцевих мешканців та обшуки в помешканнях українських прикордонників, поліцейських, співробітників СБУ.

         У серпні минулого року Служба безпеки повідомила йому про підозру в колабораційній діяльності.

Суд визнав правопорушника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

 Його засуджено до 12 років  ув’язнення з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та  адміністративно-господарськими функціями, в усіх державних органах, установах та організаціях, строком на 15 років ті з конфіскацією усього майна.

Наразі зловмисник переховується на тимчасово окупованій території Луганщини, тому до нього застосовано спеціальну процедуру заочного засудження.

Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дати  затримання.

Зловмисника оголошено у розшук. Вживаються комплексні заходи для його затримання.

Досудове розслідування здійснювали співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури.

 

Послуги

Мої відео