Для зв'язку: [email protected]

Один загиблий та четверо поранених – розпочато розслідування за фактом обстрілу трьох районів Донеччини

Один загиблий та четверо поранених – розпочато розслідування за фактом обстрілу трьох районів Донеччини
325092 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).
За даними слідства, 31 жовтня 2023 року російські війська обстріляли Покровський, Бахмутський та Волноваський райони.
 
 
Вдень армія рф атакувала м. Красногорівку. Внаслідок влучання засобів ураження по одній з вулиць неподалік від власного приватного будинку зазнав поранень 59-річний місцевий житель. О 17:00 окупанти завдали удару по с. Єлизаветівка Покровського району, де отримали тілесні ушкодження двоє сусідів 54 та 68 років. Чоловіків з осколковими пораненнями та переломами кісток доставили до лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.
 
Вже через кілька годин внаслідок влучання осколку через вікно власного будинку загинув 58-річний мешканець с. Південне м. Торецька, який під час обстрілу був у помешканні разом із дружиною. За попередніми даними, війська держави-агресора атакували населений пункт з артилерії.
 
Близько 20:00 під приціл окупантів потрапило с. Новоукраїнка Волноваського району - на подвір’ї домоволодіння поранено жінку 73 років.
 
Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.

 

Послуги

Мої відео