Для зв'язку: [email protected]

3000 доларів неправомірної вигоди: на Черкащині повідомлено про підозру працівнику РТЦК та СП і 2 спільникам

3000 доларів неправомірної вигоди: на Черкащині повідомлено про підозру працівнику РТЦК та СП і 2 спільникам
394435 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва прокурорів Черкаської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону повідомлено про підозру службовій особі одного із районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Черкаської області, в також посередникам - представнику закладу охорони здоров’я та цивільній особі у вчиненні пособництва та одержанні неправомірної вигоди вчинення дій з використанням службового становища, за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України).

   За даними слідства, отримавши 3000 доларів США, підозрювані пообіцяли забезпечити рішення про постановку призовника на військовий облік, оформити та видати останньому посвідчення про приписку до призовної дільниці.

   Наразі одному з них обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, відносно 2 інших осіб до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

   Процесуальні заходи проводилися спільно зі слідчими СУ ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводу УСР в Черкаській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Черкаська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,РТЦК та СП,хабар,повідомлено про підозру

Послуги

Мої відео