Для зв'язку: [email protected]

Реконструкція лікарні зі збитками понад 836 тис. грн – підозрюються підрядник та інженер з технагляду

Реконструкція лікарні зі збитками понад 836 тис. грн – підозрюються підрядник та інженер з технагляду
303333 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру  директору товариства та інженеру з технагляду. Дії керівника підрядної організації кваліфіковано як заволодіння чужим майном і службове підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України), а інженера з технічного нагляду – як службова недбалість (ч. 2 ст. 367 КК України).

Згідно із матеріалами досудового розслідування, підрядна організація на замовлення комунального підприємства проводила будівельні роботи з реконструкції центральної районної лікарні.

По завершенню реконструкції підрядник завищив обсяги та вартість проведених робіт, а також зазначив у звітній документації перелік робіт, які фактично не виконувалися.

Вказані дії залишились поза увагою інженера з технічного нагляду, що від імені замовника мав перевіряти відповідність внесених у документи відомостей.

Внаслідок таких дій з бюджету безпідставно перераховано понад 836 тис. грн, що підтверджено висновком судової економічної експертизи.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Фастівського РУП ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

Мої відео