Для зв'язку: [email protected]

Продали «Морфін» та «PVP-солі» на 305 тис. грн – на Донеччині викрито канал збуту психотропних речовин

Продали «Морфін» та «PVP-солі» на 305 тис. грн – на Донеччині викрито канал збуту психотропних речовин
433276 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури повідомлено про підозру двом чоловікам у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).
У лютому 2023 року двоє краматорчан вирішили побудувати «бізнес» на незаконному продажі особливо небезпечних психотропних речовин – «PVP-солей» та «Морфіну».
 
          
 
За заздалегідь розробленою схемою ділки отримували «товар» від постачальників із рук в руки та в поштовому відділенні, після чого ділили його на дози та розфасовували у поліетиленові згортки. Для збуту чоловіки використовували Telegram-канал, у якому після оплати повідомляли «покупцям» про розташування «закладок», а також збували небезпечні наркотичні засоби при особистих зустрічах.
 
          
 
У серпні 2023 року «торговців» викрили та затримали. Під час санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями їхнього мешкання правоохоронцями виявлено і вилучено «PVP-солі» та «Морфін», а також 305 тис. грн та 22 тис. доларів США, які підозрювані отримали від торгівлі наркотичними засобами, та мобільні телефони.
 
Двом чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Крім того, перевіряється причетність до скоєння кримінального правопорушення інших осіб.
 
Згідно з Кримінальним кодексом України ділкам загрожує ув’язнення на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Оперативний супровід - ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

Мої відео