Для зв'язку: [email protected]

БЕБ на Київщині вилучило контрафактні цигарки та алкоголь на 4 млн грн

БЕБ на Київщині вилучило контрафактні цигарки та алкоголь на 4 млн грн
436528 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених підакцизних товарів на території Білоцерківського та Обухівського районів Київської області.

Слідством встановлено групу осіб, які налагодили постачання незаконно виготовлених тютюнових виробів та алкоголю без марок акцизного податку з подальшою їх реалізацією через пункти роздрібної торгівлі.

Детективи БЕБ провели 7 обшуків у торгових приміщеннях, за результатами яких вилучено понад 50 тис. пачок цигарок, 130 штук електронних тютюнових виробів, 355 пляшок алкоголю та 170 літрів спирту. Окрім того вилучено 164 тис. гривень готівкою.

Орієнтовна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить 4 млн гривень.

Наразі встановлюється повне коло причетних осіб та деталі схеми постачання контрафактної тютюнової продукції та алкоголю.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у Київській області спільно із детективами Департаменту стратегічного захисту та економіки БЕБ за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління БЕБ у Київській області вилучили контрафактні тютюнові вироби на 7 млн грн. Деталі: https://esbu.gov.ua/news/na-kyivshchyni-detektyvy-beb-vyluchyly-kontrafaktni-tiutiunovi-vyroby-na-7-mln-hryven

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, ухилення від сплати податків, контрафактні цигарки,електронні сигарети, податки, Держбюджет, Ukraine

Послуги

Мої відео