Для зв'язку: [email protected]

На Київщині затримано старосту села, який збував місцевим мешканцям амфетамін

На Київщині затримано старосту села, який збував місцевим мешканцям амфетамін
341335 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури викрито  та повідомлено про підозру старості одного з округів Фастівської ОТГ за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік, задля покращення свого матеріального становища, налагодив збут амфетаміну. Він приймав замовлення на «товар» лише у перевірених осіб з-поміж місцевого населення. Телефоном домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо в руки замовника.

Під контролем правоохоронців задокументовано два таких факти. Підозрюваного затримано після чергового продажу психотропної речовини у порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуків за місцем проживання та роботи затриманого, а також у його транспортному засобі виявлено і вилучено психотропні речовини, набої, тротилову та димову шашки, електронні ваги і банківські картки.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 134 тисячі гривень застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Фастівського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу співробітників ГУ СБ України у м. Києві та Київській області. 

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Послуги

Мої відео