Для зв'язку: [email protected]

Група офіцерів та генералів Командування Об’єднаних Сил ЗС України на чолі з командувачем генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим взяли участь у літургії з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим

357305 ПЕРЕГЛЯДІВ

Богослужіння у Трапезному храмі святих Антонія і Феодосія Печерських на території Києво-Печерської лаври здійснив Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.  

Як зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв, для військовослужбовців віра є сильним емоційним станом, що супроводжує переконання та впевненість бійців у нашій спільній перемозі.

"Сьогодні ми захищаємо територіальну цілісність України й зміцнюємо слово Боже в наших військових рядах. Ми всі віримо в Бога, а також віримо а нашу світлу перемогу. І будемо робити все від нас залежне, щоб наша перемога стала остаточною й міцною, як і наша віра в Бога.",- зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв

— Це життєва сила, яка дає нам волю долати ворога на полі бою. Крім того, віра пов’язана з довірою, здатністю покладатися на командирів та бойових побратимів, тобто тих, кому довіряєш, — підкреслив командувач. — Сьогодні ми захищаємо територіальну цілісність України й зміцнюємо слово Боже в наших військових рядах. Ми всі віримо в Бога, а також віримо а нашу світлу перемогу. І будемо робити все від нас залежне, щоб наша перемога стала остаточною й міцною, як і наша віра в Бога.

Послуги

Мої відео