Для зв'язку: [email protected]

Ломаченко та Хейні підписали контракт на бій - відомі час та місце

Ломаченко та Хейні підписали контракт на бій - відомі час та місце
229067 ПЕРЕГЛЯДІВ

Промоутерська компанія Top Rank Boxing оголосила, що боксери Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) та Девін Хейні (29-0, 15 КО) підписали контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Таким чином бій Ломаченко – Хейні відбудеться 20 травня (в ніч з суботи на неділю, 21 травня за Києвом) в Лас-Вегасі, США. Прийматиме подію комплекс MGM Grand Las Vegas.

Раніше Хейні заявляв, що бій проти Ломаченка буде для нього останнім в легкій вазі, оскільки він планує перейти до першої напівсередньої ваги. Як відомо, Хейні володіє чемпіонськими поясами за версіями IBF, WBA, WBC та WBO.

Ломаченко востаннє виходив на бій у жовтні 2022-го, тоді він переміг Джамейна Ортіса. Після поєдинку на ринг піднявся Хейні і запропонував Василю боксувати один з одним. Перед цим Девін побив Джорджа Камбососа.

Додамо, що Девін Хейні провів на профірингу 29 боїв і у всіх переміг, 15 з них завершились нокаутом. Ломаченко був чемпіоном в легкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO, поки не програв Теофімо Лопесу в 2020-му.

Джерело

Теги: Ломаченко та Хейні підписали контракт на бій,Ломаченко та Хейні підписали контракт ,контракт на бій,контракт ,Ломаченко та Хейні,Ломаченко , Василь Ломаченко,Василий Ломаченко Википедия,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Вікіпедія,Хейні,Хейні Вікіпедія,Top Rank Boxing,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спорт, Спортивные новости, Спортивні новини,Девін Хейні,Девін Хейні Вікіпедія,MGM Grand Las Vegas,IBF, WBA, WBC ,WBO,Джемейн Ортіс,Джордж Камбосос,Камбосос,Джордж Камбосос Вікіпедія,Камбосос Вікіпедія,Теофімо Лопес,Лопес,Теофімо Лопес Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

Послуги

Мої відео