Для зв'язку: [email protected]

Аналітики БЕБ упередили відшкодування майже 72 млн «схемного» ПДВ

Аналітики БЕБ упередили відшкодування майже 72 млн «схемного» ПДВ
436196 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аналітики Бюро економічної безпеки України не допустили незаконне відшкодування ПДВ одній з компаній в Харківській області.

Службові особи внесли неправдиві відомості до офіційних документів про нібито наявні залишки товарів у складських приміщеннях. Вони штучно створили та подали заявки на повернення бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму 71,6 млн грн.

Проведеними заходами встановлено відсутність, згаданих товарних залишків, які реалізовані без відображення в податковій і фінансовій звітностях та фактично відсутні на складах.

За згаданими фактами з метою мінімізації та усунення загроз економічній безпеці України від діяльності згаданого підприємства детективи направили до Державної податкової служби рекомендацію щодо проведення перевірки з питань достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ.

За результатами проведеної позапланової перевірки контролюючим органом відмовлено в бюджетному відшкодуванні товариству, про що складено відповідний акт.

Співробітники БЕБ постійно здійснюють моніторинг фінансово-господарських операцій суб’єктів господарювання, обсягів імпортованих товарів та правомірності декларування бюджетного відшкодування ПДВ.

Нагадаємо, нещодавно аналітики БЕБ на Волині, упередили перерахування 62 млн грн державних коштів підприємству пов’язаному з рф. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/na-volyni-analityky-beb-uperedyly-pererakhuvannia-62-mln-derzhavnykh-koshtiv-pidpryiemstvu-poviazanym-z-rf

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,Аналітики БЕБ ,упередження,аналітика

Послуги

Мої відео