Для зв'язку: [email protected]

БЕБ на Полтавщині забезпечило відшкодування завданих державі збитків на 3,5 млн грн

БЕБ на Полтавщині забезпечило відшкодування завданих державі збитків на 3,5 млн грн
336582 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Детективи Територіального управління БЕБ у Полтавській області викрили товариство, яке ухилилось від сплати податку на додану вартість.
Слідством встановлено, що керівник підприємства, протягом тривалого часу, здійснюючи фінансово господарську діяльність, вносив недостовірну інформацію у бухгалтерському обліку та податковій звітності. Документально відображалася поставка сільськогосподарський продукції від суб’єктів з ознаками фіктивності. Фактично, такі зернові культури як пшениця, соя, кукурудза та ячмінь не закуповувалися. У наслідок таких дій підприємець завищив податковий кредит, що призвело до ухилення від сплати податку на додану вартість в розмірі понад 3,5 млн грн.
Наразі детективи ТУ БЕБ у Полтавській області забезпечили відшкодування завданих державі збитків у повному обсязі.
За результатами досудового розслідування особі повідомлено про підозру, а справу скеровано до суду.
Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) здійснювали детективи ТУ БЕБ у Полтавській області за процесуального керівництва прокурорів Полтавської обласної прокуратури.
Довідково: з початку року, по кримінальним провадженням, які ще розслідуються, БЕБ забезпечило відшкодування завданих державі збитків в розмірі близько 700 млн грн.
Теги: Беб, Бюро економічної безпеки,відшкодовано до бюджету,ухилення від сплати податків, Україна

Послуги

Мої відео