Для зв'язку: [email protected]

За ухилення від сплати податків БЕБ на Одещині арештувало майно директора підприємства на 8 млн грн

За ухилення від сплати податків БЕБ на Одещині арештувало майно директора підприємства на 8 млн грн
430424 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України в Одеській області викрили службових осіб приватного підприємства в ухиленні від сплати податків на додану вартість в особливо великих розмірах. Компанія надає послуги у сфері харчування, в тому числі, як переможець конкурсу на проведення публічної закупівлі.

Протягом тривалого часу службові особи підприємства не відображали в податковій звітності отримані доходи. У результаті такої діяльності державі було завдано збитків на загальну суму понад 26,7 млн грн.

Директору підприємства повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (декларування недостовірної інформації) та ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України.

У межах кримінального провадження накладено арешт на об’єкти нерухомості, яке на праві власності належить згаданій особі, загальною вартістю 8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури.

 

Нагадаємо, нещодавно  БЕБ передало ЗСУ вилучену техніку на 112 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-peredalo-zsu-vyluchenu-tekhniku-na-112-mln-hrn

Теги: беб, Бюро економічної безпеки,ухилення від сплати податків

Послуги

Мої відео