Для зв'язку: [email protected]

Лідер Серії А спіткнувся в Мілані: переможний гол на рахунку друга України – відео

Лідер Серії А спіткнувся в Мілані: переможний гол на рахунку друга України – відео
331400 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інтер – Наполі 1:0

Гол: Джеко, 56

Підопічні Лучано Спаллетті прибули на культовий "Джузеппе Меацца" в якості беззаперечного лідера чемпіонату Італії. Неаполітанці єдині з 20 команд Серії А, хто ще не погравав у нинішньому сезоні. Втім, Сімоне Індзагі не збирався влаштовувати "атракціон небувалої щедрості" і дарувати очки конкурентам.

Осічка лідера

"Неррадзурі" віддали ініціативу гостям, проте гостріше атакували саме підопічні Індзагі. На 26-й хвилині зустрічі крайній бек Інтера Маттео Дарміан мав стовідсоткову нагоду відкрити рахунок. Захисник отримав пас від Едіна Джеко, але м'яч після його удару просвистів над поперечиною.

Непогані шанси забити гол мав Ромелу Лукаку. Проте невдаха чемпіонату світу 2022 не зумів реалізувати свої нагоди.

За такого перебігу подій за справу взявся ветеран Інтера Едін Джеко. На 56-й хвилині матчу боснієць відгукнувся на дотепну передачу Федеріко Дімарко і головою відправив м'яч у сітку воріт Алекса Мерета.

Відео голу Едіна Джеко

 

До речі. Едін Джеко є великим прихильником України. Капітан збірної Боснії та Герцеговини виступив проти проведення товариського матчу з РФ. Крім того, українець Андрій Шевченко був кумиром форварда Інтера.

Не дивлячись на колосальну перевагу в контролі м'яча підопічні Спалетті так і не змогли бодай зрівняти рахунок. 

На 90-й хвилині форвард Наполі Джакомо Распадорі міг врятувати свою команду від поразки. Проте голкіпер господарів Андре Онана продемонстрував дива майстерності, відбивши складний удар.

Фінальний свисток арбітра зафіксував першу поразку лідера чемпіонату Італії. Не дивлячись на невдачу в Мілані, команда Спалетті продовжує залишатись на вершині турнірної таблиці Серії А. Проте їх відрив від Мілану скоротився до 5 балів.

Завдяки домашній перемозі над Наполі, а також осічці Лаціо "неррадзурі" піднялися на четверте місце в чемпіонаті. В активі Інтера 33 очки.

Відеоогляд матчу Інтер – Наполі

 

 

Теги: Інтер – Наполі 1:0,Інтер – Наполі ,Інтер ,Наполі, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, Новости, новости футбола, Новини, новини футболу,Футбол,Джеко,Лучано Спаллетті,Лучано Спаллетті Вікіпедія,Джузеппе Меацца,Італія,Сімоне Індзагі,Індзагі,Сімоне Індзагі Вікіпедія,Індзагі Вікіпедія,Серія А,Ромелу Лукаку,Ромелу Лукаку Вікіпедія,Лукаку,Едін Джеко,Едін Джеко Вікіпедія,Алекс Мерет,Алекс Мерет Вікіпедія,форвард Наполі Джакомо Распадорі,форвард Наполі Распадорі,Наполі Джакомо Распадорі,Наполі Распадорі,форвард Джакомо Распадорі,форвард Распадорі,форвард ,форвард Наполі ,Наполі ,Джакомо Распадорі,Распадорі,Джакомо Распадорі Вікіпедія,Распадорі Вікіпедія,Андре Онана,Андре Онана Вікіпедія,Онана Вікіпедія,Онана
Автор: admin.sportcomua

Послуги

Мої відео