Для зв'язку: [email protected]

БЕБ вилучило електронні сигарети вартістю понад 15 млн грн

БЕБ вилучило електронні сигарети вартістю понад 15 млн грн
399076 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області, за результатами невідкладного обшуку складського приміщення виявили та вилучили електронні сигарети відомої марки в кількості понад 47 тис. штук без марок акцизного податку. Орієнтовна вартість вилученої партії становить понад 15 млн грн. Збитки державного бюджету від несплати обов’язкових митних платежів становлять понад 3 млн грн.

Згадані підакцизні товари належать групі осіб, яка завезла їх на митну територію України без проходження процедур митного оформлення. Електронні сигарети зберігалися на складі та у подальшому  їх планували реалізувати через інтернет та мережу магазинів кінцевому споживачу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального порушення передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України та ч. 1 ст. 204 КК України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Львівській області за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури та оперативної підтримки співробітників СБУ.

Нагадаємо, нещодавно співробітники БЕБ повідомили про підозру громадянину, який за змовою із Закарпатськими митниками, незаконно завіз в Україну техніку на 100 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-povidomylo-pro-pidozru-hromadianynu-iakyi-za-zmovoiu-iz-zakarpatskymy-mytnykamy-nezakonno-zaviz-tekhniku-na-100-mln-hrn.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,цигарки,ухилення від сплати податків

Послуги

Мої відео