Для зв'язку: [email protected]

Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ – справжні герої сучасної України

Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 Окрема механізована бригада ЗСУ – справжні герої сучасної України
203086 ПЕРЕГЛЯДІВ
Тоді як з 24 лютого 2022 року рф веде нищівну боротьбу проти України, військові ЗСУ захищають нас і наше право на подальше безпечне та незалежне життя, можливість дотримуватися європейських цінностей і самостійно визначати свої пріоритети на майбутнє. Ще з 2014 року росія продемонструвала бажання контролювати Україну та визначати її кордони та права. Однак бійці наших Збройних сил, за сприяння волонтерів, громадян нашої країни та жителів громади ефективно борються з загарбниками й налаштовані стерти їхні сліди з нашої землі. 115 Окрема механізована бригада – яскравий приклад самовідданості та професійності у визвольній боротьбі України проти росії. Адже вона зібрала сильних духом патріотів та досвідчене командування.
 

Наша громада пишається своєю військовою частиною : 115 бригада ЗСУ: з такими бійцями Україна обов’язково переможе

 
Збройні сили України багаті як досвідченими професіоналами, так і бійцями, що представляють нову кров. 115 окрема механізована бригада також поєднує у собі найважливіше: досвід і необхідну військову освіту, зокрема серед командування, і добровольців, які не так давно взяли до рук зброю, та яким допомагає любов до батьківщини та мотивація звільнити Україну від загарбників та вбивць. Як тільки росія розпочала повномасштабну війну, армія поповнилася сміливими та натхненними майбутньою перемогою добровольцями різного віку та життєвого досвіду. Тому, попри початкову відсутність навичок копати окопи чи робити укріплення, вправно стріляти чи виконувати якусь іншу специфічну роботу, вони проявили прагнення принести користь своїй батьківщині.
 
Майже з початку повномасштабного вторгнення 115 бригада ЗСУ, яка поєднала у собі найкращих українців, була відправлена на східні рубежі нашої держави. Захищаючи схід України, військові опинилися максимально близько до ворога, тривалий час були в оточенні, у дуже небезпечному становищі. Під обстрілами та в оточенні ворога їм доводилося навіть робити укріплення бліндажів та рити окопи. Того часу за подіями в України стежив весь світ, тому у рф розповсюджували чимало фейків про погане оснащення та зради всередині бригади. Усі ці факти були неправдивими, про що неодноразово говорили самі бійці 115 бригади. Це було вигадано проросійськими агентами.
 

Наша громада пишається своєю військовою частиною : У яких умовах воює 115 окрема механізована бригада?

 
Хоча небезпека дійсно була серйозною, а умови проживання на фронті сильно відрізнялися від цивільного життя, прагнення до перемоги у бійців 115 бригади не зменшувалося. Перебуваючи у менш комфортних умовах, ніж вони звикли, воїни не висловили жодної скарги. Вони переконують, що мають достатньо харчування та забезпечення базових потреб, мають засоби гігієни та медикаменти. І звичайно, немає проблем з екіпіруванням та озброєнням: оптичні приціли, сучасні гвинтівки, теплові зори, Джавеліни – все доставляється у достатній кількості й вчасно. Достатньо забезпечує держава, допомагають волонтери й жителі громади, і кожен українець, який відраховує кошти на армію. Немає і проблем з командуванням – накази віддаються грамотно і вчасно, залежно від ситуації, життям захисників даремно не ризикують, військове керівництво тверезо оцінює обстановку і вчасно забезпечує бригаду всім необхідним.
 
На сьогоднішній момент головне бажання наших захисників з цієї бригади – швидше перемогти ворога. Саме про це вони завжди говорять під час інтерв’ю, у цьому переконують своїх рідних і близьких. Головне, що рухає бійцями 115 бригади – віра у справедливість і у те, що Україна вистоїть і переможе. Адже у нашій країні мотивовані всі – від рядового бійця до військового командування. Тому переконують, що перемога – це лише справа часу.
Теги: Вірю в ЗСУ, Наша громада пишається своєю військовою частиною, 115 бригада ЗСУ

Послуги

Мої відео