Для зв'язку: [email protected]

Викладачка Університету КР (Копенгаген) Кетрін Вотсон виступила з лекцією про систему освіти та новітні підходи до вивчення іноземних мов у Данії

Викладачка Університету КР (Копенгаген) Кетрін Вотсон виступила з лекцією про систему освіти та новітні підходи до вивчення іноземних мов у Данії
431709 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 грудня 2022 р. викладачка Університету КР (Копенгаген, Данія) Кетрін Вотсон виступила з лекцією перед викладачами і студентами Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, а також учителями Наукового ліцею № 3 м. Полтави.

Між Університетом КР (Копенгаген, Данія) і Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка існують давні науково-освітні зв’язки. У 2022 р. було підписано нову угоду та меморандум про академічну мобільність між закладами.

У межах співпраці Кетрін Вотсон висвітлила особливості системи освіти в Данії та перспективні підходи, що застосовують європейські університети в галузі викладання іноземних мов. Кетрін Вотсон розповіла про нові методики, що дозволяють ефективно навчати учнів і студентів однієї й більше іноземних мов, заохочувати молодь до активної комунікації в глобальному просторі.

Під час лекції викладачі, вчителі й студенти обмінялися думками щодо викладання іноземних мов в Данії, Україні та в інших країнах. У дискусії взяли участь начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут, завідувачка кафедри англійської та німецької філології, президентка Науково-методичного центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Зуєнко, завідувачка кафедри світової літератури, директорка Науково-методичного центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури ПНПУ імені В. Г. Короленка Ольга Ніколенко, вчителі іноземних мов Наукового ліцею № 3 м. Полтави Лілія Кордюк, Анна Коняхіна, Тетяна Любченко, Олеся Вовченко, учасниця програм академічної мобільності в Данії і в Японії магістрантка Олена Муха та інші.

Очільниця факультету філології та журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка Оксана Кирильчук щиро подякувала викладачці Кетрін Вотсон і запросила її до подальшої співпраці.

Кетрін Вотсон висловила сердечну підтримку Україні, зокрема полтавським викладачам, учителям і студентам у надскладний час, а також сподівання на продовження плідного діалогу. 

 

 

Послуги

Мої відео