Для зв'язку: [email protected]

''Манчестер Юнайтед зрадив мене'': Роналду принизив тен Хага у скандальному інтерв'ю

''Манчестер Юнайтед зрадив мене'': Роналду принизив тен Хага у скандальному інтерв'ю
314225 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кріштіану Роналду, схоже, взимку таки покине Манчестер Юнайтед і на прощання вирішив розповісти усе, що думає про клуб та тренера Еріка тен Хага.

 

 

 

"Я його не поважаю (тен Хага – прим.), тому що він не демонструє поваги до мене. Якщо ти не маєш поваги до мене, то і я ніколи не матиму поваги до тебе. Манчестер Юнайтед зрадив мене, зробив з мене чорну вівцю.

Фанати мають право знати правду. Я хочу найкращого для клубу, тому і повернувся сюди. Але в клубі робляться речі, які не дозволяють йому досягти рівня Манчестер Сіті, Ліверпуля, а тепер ще й Арсенала.

Я люблю Манчестер Юнайтед, люблю фанів, але, щоб команд досягла успіху тут треба змінити дуже багато речей", – заявив Кріштіану в інтерв’ю The Sun.

Роналду також додав, що був прикро шокований тим, що не отримав належної підтримки від клубу, коли навесні 2022 року помер його новонароджений син.

Нагадаємо, португалець повернувся до Манчестер Юнайтед у 2021 році. Перед стартом нинішнього сезону він не приховував бажання перейти в інший клуб та пропустив майже усю підготовку "червоних дияволів".

 

Нещодавно Ерік тен Хаг відсторонив Кріштіану на один матч за відмову вийти на заміну наприкінці гри з Тоттенхемом.

Джерело

Теги: Кріштіану Роналду,Роналду,Кріштіану Роналду Вікіпедія,Роналду Вікіпедія,Манчестер Юнайтед,Манчестер Юнайтед Вікіпедія,Україна,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,The Sun,Ерік тен Хаг ,Ерік тен Хаг Вікіпедія,Манчестер Сіті, Ліверпуль, Арсенал,Манчестер Сіті Вікіпедія, Ліверпуль Вікіпедія, Арсенал Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

Послуги

Мої відео